Fierbeti pastele / spaghetele al dente in apa cu sare in timp ce separat, intr-o tigaie inabusiti cu putin ulei un dovlecel spalat si ras pe razatoarea mare.
Adaugati cind dovlecelul este gata, frunze de menta proaspata si brinza rasa pe razatoarea mare sau doar sfarimata cu furculita sau cu mina.
Scurgeti pastele si le adaugati si pe ele in tigaia cu dovlecelul, menta si brinza.
Amestecati si serviti.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii