Fierbeti pastele / spaghetele al dente in apa cu sare in timp ce separat, intr-o tigaie inabusiti cu putin ulei un dovlecel spalat si ras pe razatoarea mare.
Adaugati cind dovlecelul este gata, frunze de menta proaspata si brinza rasa pe razatoarea mare sau doar sfarimata cu furculita sau cu mina.
Scurgeti pastele si le adaugati si pe ele in tigaia cu dovlecelul, menta si brinza.
Amestecati si serviti.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii