Se pune ala cu sare la fiert si se fierb spaghetele cu o lingura de ulei ca sa nu se lipeasca. Dupa fierbere se strecoara, se pun inapoi in vasul in care au fiert, se pune ulei peste ele si se scutura vasul ca sa se acopere cu ulei pastele.
In alte doua craticioare mici se pun separat la incalzit (nu se fierb) frisca nebatuta si whiskey-ul. Dupa ce s-au incalzit se combina cele doua, dupa care se pun bucatile de somon afumat taiat felii subtiri de tot, piper si boia cayenne, se pune din nou la foc se mai adauga cascavalul ras si se amesteca pana se topeste. Se toarna sosul peste spagheta si se amesteca. Dupa acea se pune deasupre speghetelor branza telemea si patrunjel tocat din belsug. Se serveste imediat.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm intalnit multi copii mofturosi care refuza sa manance peste. De aici mi-a venit ideea unui truc prin care sa ne lamurim...
Pizza interactiva pentru copiii mofturosiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii