Cum procedam : sgambi se spala bine si se pun in apa cu sare.
Intr-o oala pune putin ulei de masline si 2 catei de usturoi cand uleiul este incins. Se pun apoi sgambi si apa. Se lasa sa fiarba pana cand ramane f putina apa apoi se adauga sucu de rosii obtinut din cutiile de rosii si din concentratu de rosii adaugand putina apa.
Se lasa sa fiarba pana ce sosu devine destul de dens pt a putea fi consumat cu spaghetti. Se scot sgambi si se trece prin sita in asa fel incat sa nu ramana nici un osisor din zgambi. Se fierb separat spagetti si se amesteca cu sos.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii