Cum procedam : sgambi se spala bine si se pun in apa cu sare.
Intr-o oala pune putin ulei de masline si 2 catei de usturoi cand uleiul este incins. Se pun apoi sgambi si apa. Se lasa sa fiarba pana cand ramane f putina apa apoi se adauga sucu de rosii obtinut din cutiile de rosii si din concentratu de rosii adaugand putina apa.
Se lasa sa fiarba pana ce sosu devine destul de dens pt a putea fi consumat cu spaghetti. Se scot sgambi si se trece prin sita in asa fel incat sa nu ramana nici un osisor din zgambi. Se fierb separat spagetti si se amesteca cu sos.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorColtunasii se pot face cu orice umplutura. Pentru post, am ales varianta cu cartofi. Sper sa va placa!
Coltunasi cu cartofi si sos de ciuperci (de post)Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii