Cum procedam : sgambi se spala bine si se pun in apa cu sare.
Intr-o oala pune putin ulei de masline si 2 catei de usturoi cand uleiul este incins. Se pun apoi sgambi si apa. Se lasa sa fiarba pana cand ramane f putina apa apoi se adauga sucu de rosii obtinut din cutiile de rosii si din concentratu de rosii adaugand putina apa.
Se lasa sa fiarba pana ce sosu devine destul de dens pt a putea fi consumat cu spaghetti. Se scot sgambi si se trece prin sita in asa fel incat sa nu ramana nici un osisor din zgambi. Se fierb separat spagetti si se amesteca cu sos.
Pentru ca am avut rosii bune de gradina, din belsug, am facut diverse preparate cu ele, printre care si aceasta ciorba...
Ciorba de rosii cu perisoare de puiPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii