Mai intai, punem la fiert pastele, in apa fierbinte, cu un pic de sare. Lasam la fiert conform instructiunilor, maxim 6 minute. Le strecuram si le trecem sub un jet de apa rece. Ideal ar fi sa puneti o lingura de ulei la fiert, astfel nu se vor lipi intre ele.
Spalam rosiile, spanacul.
Luam un vas mare, asezam pastele. Presaram un pic de sare. Asezam peste ele, rosiile, mozzarella, maslinele, porumbul si frunzele de spanac.
Turnam un pic de ulei masline si presaram un pic de oregano, 2-3 fasii de parmezan si servim. Daca mai doriti, mai presarati un praf de sare.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii