Mai intai, punem la fiert pastele, in apa fierbinte, cu un pic de sare. Lasam la fiert conform instructiunilor, maxim 6 minute. Le strecuram si le trecem sub un jet de apa rece. Ideal ar fi sa puneti o lingura de ulei la fiert, astfel nu se vor lipi intre ele.
Spalam rosiile, spanacul.
Luam un vas mare, asezam pastele. Presaram un pic de sare. Asezam peste ele, rosiile, mozzarella, maslinele, porumbul si frunzele de spanac.
Turnam un pic de ulei masline si presaram un pic de oregano, 2-3 fasii de parmezan si servim. Daca mai doriti, mai presarati un praf de sare.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Ideea acestei rețete de cartofi în crustă de malai, am preluat-o de pe blogul Absolut Delicios și țin să le...
Aperitiv cartofi in crusta de malaiO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii