Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, se trec printr-un jet de apa rece. Separat parizerul se taie cubulete foarte marunte, castravetii si gogosarii se taie tot cubulete marunte si se storc de otet. Totul se amesteca, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust (sa nu va speriati pentru ca v-a intra destul de mult piper datorita pastelor fainoase) iar apoi se pune si maioneza.
Se aseaza pe un platou si se orneaza cu maioneza si dupa fantezia fiecaruia cu diverse:albus de ou, patrunjel, gogosar acru, castravete acru.
POFTA BUNA

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii