Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, se trec printr-un jet de apa rece. Separat parizerul se taie cubulete foarte marunte, castravetii si gogosarii se taie tot cubulete marunte si se storc de otet. Totul se amesteca, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust (sa nu va speriati pentru ca v-a intra destul de mult piper datorita pastelor fainoase) iar apoi se pune si maioneza.
Se aseaza pe un platou si se orneaza cu maioneza si dupa fantezia fiecaruia cu diverse:albus de ou, patrunjel, gogosar acru, castravete acru.
POFTA BUNA
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii