Se fierb pastele in apa cu sare si putin unt ca sa nu se lipeasca intre ele.
In timp ce pastele fierb, se pun la scurs boabele de porumb din conserva, se taie castravetii murati in cubulete mici de tot, la fel se procedeaza cu ardeiul, salamul sau sunca, si ceapa verde.
Daca nu folositi maioneza din comert, atunci faceti o maioneza rapid, din un galbenus de ou amestecat cu putin mustar, sare si ulei.
Cand le aveti pe toate gata, strecurati pastele, le puneti intr-un castron si deasupra puneti restul de ingrediente, inclusiv maioneza. Se amesteca toate impreuna si se serveste
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii