In 5-6 linguri de ulei de masline(floarea soarelui) emulsionam 2 lingurite de mustar iar apoi adaugam ceapa tocata marunt,se amesteca bine ,se lasa sa se aromatizeze totul bine, circa 1/2 ora. Intre timp pastele se fierb,le punem in apa clocotita cu sare si cand acestea sunt gata (nu trebuie sa devina prea moi),se scurg si se clatesc imediat cu apa rece.
Dupa minim 1/2 ora filtram uleiul emulsionat cu mustarul si ceapa. Se pun pastele intr-un castron iar peste ele turnam uleiul, apoi celelalte ingrediente: ardeiul gras copt taiat fasii, castravetele si crenvurstii taiati rondele, cascavalul taiat cubulete,cateva frunze rupte marunt de busuioc. Busuiocul,se poate folosi si cel uscat.
Adaugam sare si piper dupa gust.
Pasta se amesteca bine iar apoi se da la rece , minim 1/2 ora, apoi se poate servi.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii