In 5-6 linguri de ulei de masline(floarea soarelui) emulsionam 2 lingurite de mustar iar apoi adaugam ceapa tocata marunt,se amesteca bine ,se lasa sa se aromatizeze totul bine, circa 1/2 ora. Intre timp pastele se fierb,le punem in apa clocotita cu sare si cand acestea sunt gata (nu trebuie sa devina prea moi),se scurg si se clatesc imediat cu apa rece.
Dupa minim 1/2 ora filtram uleiul emulsionat cu mustarul si ceapa. Se pun pastele intr-un castron iar peste ele turnam uleiul, apoi celelalte ingrediente: ardeiul gras copt taiat fasii, castravetele si crenvurstii taiati rondele, cascavalul taiat cubulete,cateva frunze rupte marunt de busuioc. Busuiocul,se poate folosi si cel uscat.
Adaugam sare si piper dupa gust.
Pasta se amesteca bine iar apoi se da la rece , minim 1/2 ora, apoi se poate servi.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii