Se face aluatul din ou, sare apa si faina cat cuprinde, se framanta bine si se da la rece 30 minute. Se fierbe spanacul si se scurge de apa. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pune la calit, dupa care se adauga carnea fiarta si se lasa la calit, dupa care se adauga spanacul, putina apa, o lingura de faina si putin suc de rosii.
Se intinde o foaie subtire de aluat si se taie in dreptunghi-uri potrivite, peste care se adauga umplutura de spanac si se ung marginile cu putina apa si se impaturesc cu ajutorul unei furculite. Se pun intr-o tigaie cu putin ulei si suc de rosii condimentat cu sare, piper putin busuioc, si se lasa pe foc pana este gata.
Cu parmezan sau cascaval ras deasupra
Un pranz delicios si satios!
Spaghetti cu ciuperci, sunca, smantana si crutoane cu usturoiPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii