Se face aluatul din ou, sare apa si faina cat cuprinde, se framanta bine si se da la rece 30 minute. Se fierbe spanacul si se scurge de apa. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pune la calit, dupa care se adauga carnea fiarta si se lasa la calit, dupa care se adauga spanacul, putina apa, o lingura de faina si putin suc de rosii.
Se intinde o foaie subtire de aluat si se taie in dreptunghi-uri potrivite, peste care se adauga umplutura de spanac si se ung marginile cu putina apa si se impaturesc cu ajutorul unei furculite. Se pun intr-o tigaie cu putin ulei si suc de rosii condimentat cu sare, piper putin busuioc, si se lasa pe foc pana este gata.
Cu parmezan sau cascaval ras deasupra
Muschiulet de porc la slow cooker, sau cum m-am imprietenit de curand cu un aparat de care nu mai mai dezlipesc! Primul...
Muschiulet de porc cu sos teriyaki la slow cooker Crock Pot - Reteta-VideoInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii