Raviolli cu Spanac si Carne de Pui

Postat pe: 09-05-2011
(0)

Ingrediente

faina
1 ou
sare
piper
200 ml suc de rosii
250 gr spanac fiert
300 gr carne de pui
1 legatura ceapa verde
1 legatura usturoi verde
ulei

Mod de preparare

Se face aluatul din ou, sare apa si faina cat cuprinde, se framanta bine si se da la rece 30 minute. Se fierbe spanacul si se scurge de apa. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pune la calit, dupa care se adauga carnea fiarta si se lasa la calit, dupa care se adauga spanacul, putina apa, o lingura de faina si putin suc de rosii.

Se intinde o foaie subtire de aluat si se taie in dreptunghi-uri potrivite, peste care se adauga umplutura de spanac si se ung marginile cu putina apa si se impaturesc cu ajutorul unei furculite. Se pun intr-o tigaie cu putin ulei si suc de rosii condimentat cu sare, piper putin busuioc, si se lasa pe foc pana este gata.
Cu parmezan sau cascaval ras deasupra
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Raviolli cu Spanac si Carne de Pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Raviolli cu Spanac si Carne de Pui