Pizza Coapta pe Folie

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Aluat:
200 g faina
80 ml apa
10 g drojdie
1/2 lingurita sare
1 lingurita zahar
25 ml ulei
Deasupra punem:
sunca taiata marunt
porumb
cascaval ras
pasta de ardei iute
ketchup

Mod de preparare

Dizolvam drojdia in apa calduta si adaugam la el 1/2 lingurita sare si 1 lingurita zahar. Turnam la faina apa in care am dizolvat drojdia, framantam bine si adaugam 25 ml ulei continuand sa lucram aluatul pana se absoarbe tot uleiul. Se pune aluatul intr-o punga de plastic si se da la rece pana cand ne apucam sa coacem pizza (poate sa stea si cateva ore bune ).

Se rup din aluat bucati, si se intind cat mai subtire. Se unge o folie de aluminiu cu un pic de ulei de masline se aseaza peste aluatul intins si se stropeste cu un pic de ulei si aluatul. Se pune deasupra sunca taiata, boabe de porumb, cascaval ras, ketchup si se da la cuptorul preincalzit pe grilajul din cuptor.

Astfel coapt, aluatul de la pizza ramane la fel de subtire cum am intins-o. Este delicioasa. Din cantitatea descrisa mai sus va ies aproximativ 4 buc pizza mai mari.

Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pizza Coapta pe Folie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Leila
•  27.10.2009 22:54:16

M abucur ca iti place Elena. Sper ca esti multumita :)

elena.elena
•  22.10.2009 22:44:12

Am incercat si chiar merge!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pizza Coapta pe Folie