Dizolvam drojdia in apa calduta si adaugam la el 1/2 lingurita sare si 1 lingurita zahar. Turnam la faina apa in care am dizolvat drojdia, framantam bine si adaugam 25 ml ulei continuand sa lucram aluatul pana se absoarbe tot uleiul. Se pune aluatul intr-o punga de plastic si se da la rece pana cand ne apucam sa coacem pizza (poate sa stea si cateva ore bune ).
Se rup din aluat bucati, si se intind cat mai subtire. Se unge o folie de aluminiu cu un pic de ulei de masline se aseaza peste aluatul intins si se stropeste cu un pic de ulei si aluatul. Se pune deasupra sunca taiata, boabe de porumb, cascaval ras, ketchup si se da la cuptorul preincalzit pe grilajul din cuptor.
Astfel coapt, aluatul de la pizza ramane la fel de subtire cum am intins-o. Este delicioasa. Din cantitatea descrisa mai sus va ies aproximativ 4 buc pizza mai mari.
Pofta Buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii