Pene la cuptor

Complexitate
redusa
Pene la cuptor

Ingrediente

  • 400 gr pene
  • 300-400 gr sunca York
  • 2 tuburi crema de unt cu smantana
  • cascaval razuit
  • 300 gr smantana
  • sare , piper
  • 3 linguri rama

Mod de preparare

Sunca o taiem mai marunt si o calim pe cele 2 linguri rama. Punem tuburile de creme de unt si dam un clocot, adaugam si smantana si apoi codimentam totul cu sare si piper.

Penele le punem la fiert in apa cu sare timp de 8 minute.

Intr-un vas uns cu rama asezam un rand de pene, sos , cascaval razuit, si iar pene . Inchidem cu un rand de pene peste care punem cascaval razuit si smantana si dam totul la cuptor ptr. cca 20 minute.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Prajitura Schneider
2
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura cu foi si gem de prune
4
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cremes A la Cluj
5
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj