Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj, se strecoară și se păstrează puțină apă în care au fiert.
Ceapa și ardeii se calesc 10 minute în ulei de măsline, se adaugă vinetele tocate , condimentul și puțină apă, se fierb cu capac, 5 minute. Se amestecă în compoziția indicată sosul pentru paste, se asezoneaza după gust cu sare, piper. Se mai lasă la fiert 10 minute.
Pastele fierte se amestecă cu sosul de vinete, puțină apă în care au fiert pastele, se asezoneaza din nou . Se așază compoziția într-o tavă potrivită.
Peste paste, se adaugă cascavalul și mozzarella rase, sare, piper, cubulete de unt.
Compoziția se coace 30 minutem la cuptorul preincalzit, la 185 grade Celsius C.
Preparatul e unul foarte bun, rețetă proprie, iar dacă se omite cascavalul, poate deveni cu succes unul vegetarian, sănătos sau/si de post.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicatePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii