Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj, se strecoară și se păstrează puțină apă în care au fiert.
Ceapa și ardeii se calesc 10 minute în ulei de măsline, se adaugă vinetele tocate , condimentul și puțină apă, se fierb cu capac, 5 minute. Se amestecă în compoziția indicată sosul pentru paste, se asezoneaza după gust cu sare, piper. Se mai lasă la fiert 10 minute.
Pastele fierte se amestecă cu sosul de vinete, puțină apă în care au fiert pastele, se asezoneaza din nou . Se așază compoziția într-o tavă potrivită.
Peste paste, se adaugă cascavalul și mozzarella rase, sare, piper, cubulete de unt.
Compoziția se coace 30 minutem la cuptorul preincalzit, la 185 grade Celsius C.
Preparatul e unul foarte bun, rețetă proprie, iar dacă se omite cascavalul, poate deveni cu succes unul vegetarian, sănătos sau/si de post.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii