Paste tricolore cu sos de vinete

Postat pe: 22-03-2017
(0)

Ingrediente

250 grame paste tricolore
600 grame de vinete coapte și tocate rustic ( eu am avut congelate)
4 ardei mici, 2 galbeni, alți 2 roșii, feliati julien
4 cepe verzi tocate
1 lingura condimente uscate pentru paste
sare
piper, după gust
800 ml sos de roșii pentru paste din cămara proprie
150 grame cașcaval dat pe razatoarea mare
150 grame mozzarela, dată pe razatoarea mare
50 grame unt
ulei de măsline
4 linguri

Mod de preparare

Numar portii

PORȚII

6 portii
Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj, se strecoară și se păstrează puțină apă în care au fiert.
Ceapa și ardeii se calesc 10 minute în ulei de măsline, se adaugă vinetele tocate , condimentul și puțină apă, se fierb cu capac, 5 minute. Se amestecă în compoziția indicată sosul pentru paste, se asezoneaza după gust cu sare, piper. Se mai lasă la fiert 10 minute.
Pastele fierte se amestecă cu sosul de vinete, puțină apă în care au fiert pastele, se asezoneaza din nou . Se așază compoziția într-o tavă potrivită.
Peste paste, se adaugă cascavalul și mozzarella rase, sare, piper, cubulete de unt.
Compoziția se coace 30 minutem la cuptorul preincalzit, la 185 grade Celsius C.
Preparatul e unul foarte bun, rețetă proprie, iar dacă se omite cascavalul, poate deveni cu succes unul vegetarian, sănătos sau/si de post.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste tricolore cu sos de vinete" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste tricolore cu sos de vinete