Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj, se strecoară și se păstrează puțină apă în care au fiert.
Ceapa și ardeii se calesc 10 minute în ulei de măsline, se adaugă vinetele tocate , condimentul și puțină apă, se fierb cu capac, 5 minute. Se amestecă în compoziția indicată sosul pentru paste, se asezoneaza după gust cu sare, piper. Se mai lasă la fiert 10 minute.
Pastele fierte se amestecă cu sosul de vinete, puțină apă în care au fiert pastele, se asezoneaza din nou . Se așază compoziția într-o tavă potrivită.
Peste paste, se adaugă cascavalul și mozzarella rase, sare, piper, cubulete de unt.
Compoziția se coace 30 minutem la cuptorul preincalzit, la 185 grade Celsius C.
Preparatul e unul foarte bun, rețetă proprie, iar dacă se omite cascavalul, poate deveni cu succes unul vegetarian, sănătos sau/si de post.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii