Paste Penne

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Paste Penne

Ingrediente

  • paste penne 300gr
  • ciuperci 300gr
  • piept de pui 300gr
  • ardei gras rosu si galben
  • o rosie
  • smantana 4 lg
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Pieptul taiat cubulete se pune la sotat in putin ulei se adauga cupercile taiate lame, rondelele de ardei se sareaza si se soteaza incontinuare(daca este nevoie mai adaugati un pic de apa).

Se adauga smantana se condimenteaza apoi se adauga pastele fierte si scurse de apa.

Se mai tine pe foc cateva minute amestecandu-se usor iar aproape de final se adauga rosiile (partea tare) taiate cubulete.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate