Paste Penne

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Paste Penne

Ingrediente

  • paste penne 300gr
  • ciuperci 300gr
  • piept de pui 300gr
  • ardei gras rosu si galben
  • o rosie
  • smantana 4 lg
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Pieptul taiat cubulete se pune la sotat in putin ulei se adauga cupercile taiate lame, rondelele de ardei se sareaza si se soteaza incontinuare(daca este nevoie mai adaugati un pic de apa).

Se adauga smantana se condimenteaza apoi se adauga pastele fierte si scurse de apa.

Se mai tine pe foc cateva minute amestecandu-se usor iar aproape de final se adauga rosiile (partea tare) taiate cubulete.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere posate in vin

Pere posate in vin

Pere posate in vin
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci