Morcovii se taie fasii (juliene), prazul se taie inele iar broccoli in buchetele. Opariti legumele cca 2 min in apa cu sare apoi se trec printr-un jet de apa rece si lasati-le sa se scurga bine.
Pastele se fierb.
Intr-o tigaie mai inalta se incinge o lingura de margarina (sau mai multa,dupa preferinta). Adaugati faina si amestecati bine, sa nu ramana cocoloase. Lasati sa se caleasca putin. Amestecati laptele cu 100ml apa si se adauga peste faina, lasati sosul sa fiarba. Intre timp se adauga sare si piper(chiar delikat). Adaugati legumele oparite si lasati-le cca 4min sa se patrunda. Adaugati si inelele de ceapa verde.
Pastele se scurg. Pieptul de pui se taie fasii, se usuca putin cu un servet dupa care se caleste in margarina. Condimentati-l dupa preferinta cu sare si piper.
Carnea se amesteca cu paste si legume.
Eu nu am aparat ca sa fac poze(inca) dar este o reteta usoara si buna. Daca are cineva dorinta sa o probeze si sa-i faca poze ar fi super.
POFTA BUNA!
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii