Morcovii se taie fasii (juliene), prazul se taie inele iar broccoli in buchetele. Opariti legumele cca 2 min in apa cu sare apoi se trec printr-un jet de apa rece si lasati-le sa se scurga bine.
Pastele se fierb.
Intr-o tigaie mai inalta se incinge o lingura de margarina (sau mai multa,dupa preferinta). Adaugati faina si amestecati bine, sa nu ramana cocoloase. Lasati sa se caleasca putin. Amestecati laptele cu 100ml apa si se adauga peste faina, lasati sosul sa fiarba. Intre timp se adauga sare si piper(chiar delikat). Adaugati legumele oparite si lasati-le cca 4min sa se patrunda. Adaugati si inelele de ceapa verde.
Pastele se scurg. Pieptul de pui se taie fasii, se usuca putin cu un servet dupa care se caleste in margarina. Condimentati-l dupa preferinta cu sare si piper.
 Carnea se amesteca cu paste si legume.
Eu nu am aparat ca sa fac poze(inca) dar este o reteta usoara si buna. Daca are cineva dorinta sa o probeze si sa-i faca poze ar fi super.
POFTA BUNA!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii