Paste la Cuptor cu Sos Maggi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste
  • 250 g branza
  • 300 g mazel
  • 2 cepe potrivite
  • margarina/ulei
  • 1-2 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 1 plic de sos Maggi (Milanese/Bolonese)
  • lapte/apa pentru sos

Mod de preparare

Se fierb pastele (eu prefer tuburile), dupa care se scurg.
Se taie ceapa marunt si se caleste putin, peste care se pune mezelul (eu prefer parizer) si cand este aproape gata calita ceapa, se pune usturoiul taiat marunt.

In vasul in care pregatiti mancarea, puneti putina margarina/ulei ca sa nu se prinda pastele.

Dupa ce ati scurs pastele asezati un rand de paste, peste care puneti mazelul cu ceapa si usturoiul si radeti branza. Apoi se completeaza cu restul de paste.

Preparati sosul dupa indicatiile de pe plic (eu in loc de apa folosesc lapte).

Peste pastele din vas aplicati acest sos, apoi mai radeti putina branza si turnati ouale batute. Se da la cuptor pana se rumeneste putin la suprafata.

Pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni
Cele mai apreciate rețete
Tavalita cu Nuca
1
Dulciuri

Tavalita cu Nuca

Tavalita cu Nuca
Prajitura cu Mere
2
Dulciuri

Prajitura cu Mere

Prajitura cu Mere
Tavalite cu Cocos
3
Dulciuri

Tavalite cu Cocos

Tavalite cu Cocos
Tort din crema de zahar ars
4
Dulciuri

Tort din crema de zahar ars

Tort din crema de zahar ars
Socată reţeta bunicii
5
Bauturi

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Parteneri
Salata Mimoza
Bucataras.RO

Salata Mimoza

  Am promis ca am sa postez reteta Mimoza si iata ca in sfarsit s-a si intamplat. Acest antreu a fost foarte popular...

Salata Mimoza
Socată reţeta bunicii
Culinar.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri