Paste la Cuptor cu Sos Maggi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste
  • 250 g branza
  • 300 g mazel
  • 2 cepe potrivite
  • margarina/ulei
  • 1-2 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 1 plic de sos Maggi (Milanese/Bolonese)
  • lapte/apa pentru sos

Mod de preparare

Se fierb pastele (eu prefer tuburile), dupa care se scurg.
Se taie ceapa marunt si se caleste putin, peste care se pune mezelul (eu prefer parizer) si cand este aproape gata calita ceapa, se pune usturoiul taiat marunt.

In vasul in care pregatiti mancarea, puneti putina margarina/ulei ca sa nu se prinda pastele.

Dupa ce ati scurs pastele asezati un rand de paste, peste care puneti mazelul cu ceapa si usturoiul si radeti branza. Apoi se completeaza cu restul de paste.

Preparati sosul dupa indicatiile de pe plic (eu in loc de apa folosesc lapte).

Peste pastele din vas aplicati acest sos, apoi mai radeti putina branza si turnati ouale batute. Se da la cuptor pana se rumeneste putin la suprafata.

Pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)