Se fierb pastele (eu prefer tuburile), dupa care se scurg.
Se taie ceapa marunt si se caleste putin, peste care se pune mezelul (eu prefer parizer) si cand este aproape gata calita ceapa, se pune usturoiul taiat marunt.
In vasul in care pregatiti mancarea, puneti putina margarina/ulei ca sa nu se prinda pastele.
Dupa ce ati scurs pastele asezati un rand de paste, peste care puneti mazelul cu ceapa si usturoiul si radeti branza. Apoi se completeaza cu restul de paste.
Preparati sosul dupa indicatiile de pe plic (eu in loc de apa folosesc lapte).
Peste pastele din vas aplicati acest sos, apoi mai radeti putina branza si turnati ouale batute. Se da la cuptor pana se rumeneste putin la suprafata.
Pofta buna
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii