Paste in Crema de Broccolo Romano

Postat pe: 03-06-2011
(0)

Ingrediente

Ingrediente x 2:
1/2 de broccolo romano
100 gr paste mici (ditali)
2-3 linguri de lapte sau smintina
sare
ulei
brinza feta (sau telemea)
chimen (1 virf de lingrita)
ulei

Mod de preparare

Spalam, curatam si taiem partile mai tari si il impartim in mai multe buchetele. Il coacem la aburi in oala sub presiune timp de 5 minute de cind incepe sa fluiere.

Il mixam impreuna cu apa in care a fiert (cea care era pe fundul oalei sub cosul pt fierbere la aburi) atit cit e nevoie, adaugam sare si lapte sau smintina.

Fierbem pasta in apa sarate, o scurgem si o adaugam la crema.

Se serveste cu ulei pus la sfirsit (crud), brinza feta (sau telemea) si seminte de chimen prajite putin (in tigaia de teflon fara grasime!!)

Obs.:
- in loc de brinza feta sau telemea merg foarte bine galuste facute din brinza de capra (caprino)
- broccolo romano are gust amestecat de conopida si varza
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste in Crema de Broccolo Romano" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste in Crema de Broccolo Romano