Se pune o oala cu apa si sare la fiert, cand apa fierbe se pun pastele intregi la fiert si se respecta instructiunile de pe spatele pachetului.
Intre timp se curata zuchinele, se taie in jumatate, dupa care se taie in feliute subtiri. Usturoiul se taie si el felii la fel de subtiri.
Intr-un wok se pune foarte putin unt se calesc bine zuchinele si usturoiul se adauga pastele, smantana, mozarela se lasa sa fiarba putin amestecand continuu, dupa care se adauga oul si parmigiano.
se adauga in caz de nevoie putina sare.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii