Se pune o oala cu apa si sare la fiert, cand apa fierbe se pun pastele intregi la fiert si se respecta instructiunile de pe spatele pachetului.
Intre timp se curata zuchinele, se taie in jumatate, dupa care se taie in feliute subtiri. Usturoiul se taie si el felii la fel de subtiri.
Intr-un wok se pune foarte putin unt se calesc bine zuchinele si usturoiul se adauga pastele, smantana, mozarela se lasa sa fiarba putin amestecand continuu, dupa care se adauga oul si parmigiano.
se adauga in caz de nevoie putina sare.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaServită ca o garnitură rafinată sau ca fel principal încântător, această mâncare de conopidă promite să încânte...
Mancare de conopidaO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Aceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macIncearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra
Comentarii