Se pune o oala cu apa si sare la fiert, cand apa fierbe se pun pastele intregi la fiert si se respecta instructiunile de pe spatele pachetului.
Intre timp se curata zuchinele, se taie in jumatate, dupa care se taie in feliute subtiri. Usturoiul se taie si el felii la fel de subtiri.
Intr-un wok se pune foarte putin unt se calesc bine zuchinele si usturoiul se adauga pastele, smantana, mozarela se lasa sa fiarba putin amestecand continuu, dupa care se adauga oul si parmigiano.
se adauga in caz de nevoie putina sare.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii