Se pune apa pentru paste la fiert! Cand clocoteste, saram si adaugam fasolica verde si un cartof taiat cubulete (cartoful are rolul doar de a da putina densitate sosului de busuioc).
Dupa circa cinci-sapte minute, (depinde de fasole, sa fie destul de frageda, fara ate) se adauga si pasta!
Cand pastele sunt fierte strecuram si punem totul intr-un castron de salata! Adaugam sosul "pesto" amestecam si putem pune si o rosie taiata cubulete (eu am pus doar am cautat sa nu pun si semintele, doar pulpa).
Cine nu gaseste de cumparat pesto (eu gasesc de buna calitate) ingredientele pe care le-am enumerat mai sus pentru pesto se pun in blender si se mixeaza (mai nou! ! ! ) dar un "pesto " serios se face in mojar de marmura!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii