Se pune apa pentru paste la fiert! Cand clocoteste, saram si adaugam fasolica verde si un cartof taiat cubulete (cartoful are rolul doar de a da putina densitate sosului de busuioc).
Dupa circa cinci-sapte minute, (depinde de fasole, sa fie destul de frageda, fara ate) se adauga si pasta!
Cand pastele sunt fierte strecuram si punem totul intr-un castron de salata! Adaugam sosul "pesto" amestecam si putem pune si o rosie taiata cubulete (eu am pus doar am cautat sa nu pun si semintele, doar pulpa).
Cine nu gaseste de cumparat pesto (eu gasesc de buna calitate) ingredientele pe care le-am enumerat mai sus pentru pesto se pun in blender si se mixeaza (mai nou! ! ! ) dar un "pesto " serios se face in mojar de marmura!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii