Spalam bucatile de carne, le condimentam cu sare, piper si cimbru. Le asezam intr-o tava in care am pus cateva linguri cu ulei, turnam 200 ml apa si introducem in cuptorul preincalzit.
Stropim din cand in cand friptura cu sosul format, mai completam cu apa calda daca este cazul. Lasam la cuptor pana este frumos rumenita si bine patrunsa.
Pastele se fierb in apa cu putina sare si 2 linguri ulei masline, conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert, se pun in strecuratoare si se trec prin jet de apa rece, apoi se lasa la scurs.
Calim cateii de usturoi in 2 linguri cu ulei, la foc mic, pana se auresc putin, adaugam sucul de rosii sau cubuletele de rosii si condimentele si dam cateva clocote bune. Potrivim gustul de sare si piper si mai lasam putin pe foc. Zdrobim usturoiul cu furculita sau il indepartam de tot din sos, cum doreste fiecare. Daca folosim cuburi de rosii in suc le pasam dupa fierbere.
Servim pastele cu sos aromat, alaturi de friptura gustoasa de vitel.
Sa aveti pofta!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor Am vazut o imagine cu crapul increstat astfel . Unde , nu mai stiu . Sunt foarte multumita de rezultat si am sa...
Crap cu ardei si usturoiReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii