Paste cu pesmet (varianta rapida)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

fidea cu ou sau fara ou
sare (dupa gust)
un pic ulei
pesmet

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Se pune la fiert apa cu sare si atunci cand apa da in clocot se pune fideaua.

Fideaua fierbe in 3 sau 4 minute si apoi se lasa la scurs intr-o strecuratoare.

Intr-o tigaie si incinge un pic ulei, se adauga pesmetul si putina sare si se prajeste pesmetul pana devine maroniu deschis. Operatiunea dureaza doar 3-4 minute.

Se adauga rapid fideaua si se amesteca bine cu pesmetul si tigaia se da la o parte de pe aragaz.

Se acopera cu un capac.
Se serveste atat calda cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste cu pesmet (varianta rapida)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste cu pesmet (varianta rapida)