Paste cu pesmet (varianta rapida)

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Paste cu pesmet (varianta rapida)

Ingrediente

  • fidea cu ou sau fara ou
  • sare (dupa gust)
  • un pic ulei
  • pesmet

Mod de preparare

Se pune la fiert apa cu sare si atunci cand apa da in clocot se pune fideaua.

Fideaua fierbe in 3 sau 4 minute si apoi se lasa la scurs intr-o strecuratoare.

Intr-o tigaie si incinge un pic ulei, se adauga pesmetul si putina sare si se prajeste pesmetul pana devine maroniu deschis. Operatiunea dureaza doar 3-4 minute.

Se adauga rapid fideaua si se amesteca bine cu pesmetul si tigaia se da la o parte de pe aragaz.

Se acopera cu un capac.
Se serveste atat calda cat si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici