Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se trec sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
Carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati porivite care se prajesc in ulei incins. Apoi se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul taiat in feliute. Rosiile in bulion se taie in bucatele, se inabusa timp de cateva minute si se pun peste carne.
Separat, se fierbe mazarea in apa clocotita cu sare si apoi se pune si ea peste carne. Se sareaza si se pipereaza, se presara putin oregano si se mai lasa totul pe foc inca 10 minute.
Se toarna sosul obtinut intr-un vas, se pun pastele, se presara apoi cascaval ras si se da la cuptor pentru 20 minute.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii