Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se trec sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
Carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati porivite care se prajesc in ulei incins. Apoi se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul taiat in feliute. Rosiile in bulion se taie in bucatele, se inabusa timp de cateva minute si se pun peste carne.
Separat, se fierbe mazarea in apa clocotita cu sare si apoi se pune si ea peste carne. Se sareaza si se pipereaza, se presara putin oregano si se mai lasa totul pe foc inca 10 minute.
Se toarna sosul obtinut intr-un vas, se pun pastele, se presara apoi cascaval ras si se da la cuptor pentru 20 minute.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii