- fierbem pastele in apa cu sare pina cind sunt al dente
- tocam marunt (eu am folosit semiluna) patrunjelul si intr-un castronel batem cu o furculita uleiul cu zeama de lamiie, amestecam totul cu patrunjelul si coaja rasa de lamiie.
- cind pastele sunt fierte le scurgem si apoi le amestecam cu zeama de ulei, lamiie si patrunjelul tocat.
- cine vrea adauga putin piper macinat proaspat
- adaugam pecorino ras (cca 2 linguri) si amestecam bine
- servim si cine mai vrea poate sa mai adauge direct in farfurie brinza rasa
* (de preferat extravirgin de masline dar decit unul prost de la alimentara mai bine un ulei bun de porumb, seminte de struguri, flaorea soarelui sau ce va place voua)
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii