- fierbem pastele in apa cu sare pina cind sunt al dente
- tocam marunt (eu am folosit semiluna) patrunjelul si intr-un castronel batem cu o furculita uleiul cu zeama de lamiie, amestecam totul cu patrunjelul si coaja rasa de lamiie.
- cind pastele sunt fierte le scurgem si apoi le amestecam cu zeama de ulei, lamiie si patrunjelul tocat.
- cine vrea adauga putin piper macinat proaspat
- adaugam pecorino ras (cca 2 linguri) si amestecam bine
- servim si cine mai vrea poate sa mai adauge direct in farfurie brinza rasa
* (de preferat extravirgin de masline dar decit unul prost de la alimentara mai bine un ulei bun de porumb, seminte de struguri, flaorea soarelui sau ce va place voua)
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii