Paste cu Lamiie si Patrunjel

Postat pe: 10-04-2013
(0)

Ingrediente

x2 portii mari:
200 gr paste fainoase (fara ou, lungi sau scurte dupa cum va plac voua)
1 legatura mare de patrunjel verde proaspat
coaja rasa si zeama de la 1 lamiie mare (sau o lamiie si jumatate mai mica)
2 linguri de ulei
sare
piper (optional)
Pecorino romano ras (sau orice cascaval de oaie)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
- fierbem pastele in apa cu sare pina cind sunt al dente
- tocam marunt (eu am folosit semiluna) patrunjelul si intr-un castronel batem cu o furculita uleiul cu zeama de lamiie, amestecam totul cu patrunjelul si coaja rasa de lamiie.

- cind pastele sunt fierte le scurgem si apoi le amestecam cu zeama de ulei, lamiie si patrunjelul tocat.
- cine vrea adauga putin piper macinat proaspat
- adaugam pecorino ras (cca 2 linguri) si amestecam bine
- servim si cine mai vrea poate sa mai adauge direct in farfurie brinza rasa

* (de preferat extravirgin de masline dar decit unul prost de la alimentara mai bine un ulei bun de porumb, seminte de struguri, flaorea soarelui sau ce va place voua)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste cu Lamiie si Patrunjel" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste cu Lamiie si Patrunjel