" Eh, daca ar fi fost p-aci un topic cu dezastre in bucatarie, as fi postat acolo ... "
Suna cunoscut? Da am vrut si eu sa fac macaroanele invelite ale Iuliei, varianta cu ciuperci in loc de carne. Pai nu m-a ajutat dovlecelul s-a faramat si nu am mai putut sa invelesc nimic.
Asa ca m-am scarpinat olteneste pe dupa ureche, si m-am gandit ce sa fac cu macaroanele gata fierte si ferchezuite cu niste sos.. Mi-a iesit ceva atat de bun, incat am facut iar. De data asta cu paste scurte, si dovezi.
Am pus pastele la fiert in apa cu putina sare. Intre timp, am curatat dovlecelul si l-am taiat fasii subtiri. l-am calit in ulei incins. Am adaugat ciupercile scurse, bulionul, putina apa si usturoiul tocat, la distanta de cateva minute una de alta.
Am condimentat si am mai lasat putin pe foc. Apoi, am uns tava cu putin ulei si am turnat compozitia mai sus mentionata. Am batut oul cu smantana si am turnat deasupra. Am dat la cuptorul preincalzit aproximativ 30 min.
Si-uite-asa facui eu dintr-un dezastru, o bunatate.
Pofta buna!
Inainte de a fi gata, se poate rade cascaval sau branza de burduf pe deasupra. Ii da un gust yam yam!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii