Se fierb cartofii ca pentru piure. Se taie ceapa marunt si se prajeste. Se adauga peste ceapa, morcovul si ardeiul taiate cubulete. Se scot cartofii din apa si se pun la prajit peste compozitia cu ceapa, morcov si ardei.
Se amesteca in asa fel incat nu toti cartofii sa se paseze, ci o parte sa ramana intregi. Se adauga rosiile taiate marunt sau bulionul, si maslinele (optional). Se pune delicat si piper dupa gust.
Se fierb separat pastele.
Se pun pastele pe un platou, iar pe deasupra se adauga sosul cu cartofi.
De cand le-am vazut, mi-au facut cu ochiul, asa ca le-am incercat! Sunt bune si usor de facut, va poftesc sa serviti, ca mai am!
Turtite a la LubitaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii