Paste cu Cartofi II

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 2 cepe mijlocii
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • 2 rosii (sau bulion) masline (optional) sare
  • delicat

Mod de preparare

Se fierb cartofii ca pentru piure. Se taie ceapa marunt si se prajeste. Se adauga peste ceapa, morcovul si ardeiul taiate cubulete. Se scot cartofii din apa si se pun la prajit peste compozitia cu ceapa, morcov si ardei.

Se amesteca in asa fel incat nu toti cartofii sa se paseze, ci o parte sa ramana intregi. Se adauga rosiile taiate marunt sau bulionul, si maslinele (optional). Se pune delicat si piper dupa gust.

Se fierb separat pastele.
Se pun pastele pe un platou, iar pe deasupra se adauga sosul cu cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc