Se pun pastele la fiert si se preincalzeste cuptorul.
Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga carnea tocata si se condimenteaza. Se prajeste bine carnea, apoi se acopera cu apa. Cand este aproape fiert, se adauga 1 lingura de bulion desfacut in putina apa. Lasam sa fiarba bine.
Cand pastele sunt aproape fierte (nu trebuie fierte mult, pentru ca vor sta destul si la cuptor), se iau de pe foc, se scurg, se toarna intr-o tava adanca, unsa cu ulei. Turnam si carnea calita cu sosul si amestecam.
Radem cascavalul si dam la cuptor la foc mediu pentru 20 de minute.
Suficient pentru: 6 portii.
Se servesc cu: salata de rosii (cu putin ulei de masline si sare marina).
Pofta Buna!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii