Se fierb pastele si se scurg. Intre timp, se incalzeste uleiul la foc mediu in tigaie, apoi se adauga ceapa si se prajeste 3 minute. Se adauga carnatul si se prajeste timp de 2-3 minute, dupa care adaugam broccoli-ul si o cana de apa, se amesteca, dupa care se acopera si se fierbe inca vreo 5-6 minute.
Se scot pastele pe o farfurie, deasupra lor se adauga mixtura din tigaie si se presara parmesan.
Depinde de gustul fiecaruia, dar puteti adauga si cativa catei de usturoi in tigaie.
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatO prajitura delicioasa,cand o fac uit masura:)))) cu cat mai multa zmeura cu atat e mai buna.
Desert prajitura cu zmeuraCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii