Se fierb pastele si se scurg. Intre timp, se incalzeste uleiul la foc mediu in tigaie, apoi se adauga ceapa si se prajeste 3 minute. Se adauga carnatul si se prajeste timp de 2-3 minute, dupa care adaugam broccoli-ul si o cana de apa, se amesteca, dupa care se acopera si se fierbe inca vreo 5-6 minute.
Se scot pastele pe o farfurie, deasupra lor se adauga mixtura din tigaie si se presara parmesan.
Depinde de gustul fiecaruia, dar puteti adauga si cativa catei de usturoi in tigaie.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii