Paste Carbonara

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

400 gr paste spiralate
200 gr cascaval
1 conserva de carne de vita
delikat
2 linguri ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se fierb pastele in apa cu sare, cat timp recomanda producatorul. Se dau printr-un jet de apa rece si se scurg. Intre timp se rade cascavalul si se framanta carnea din conserva. Intr-o cratita de pune uleiul cu delikatul. Se adauga pastele, carnea din conserva si cascavalul si se lasa la foc potrivit amestecand in continuu pana se topeste cascavalul.

Pofta buna!
Se servesc cat sunt calde!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste Carbonara" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

snarcis76yahoocom
•  10.04.2011 15:14:10

Am sa incerc si eu dar conserva de porc,merge?

Jimmy XXl
•  07.03.2008 18:14:33

am incercat sa fac si eu reteta... dar sincer au iesit prea gretoase. nu stiu motivul. probabil ca am folosit spaghetii in loc de paste spiralate

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste Carbonara