Se fierb pastele in apa cu sare, cat timp recomanda producatorul. Se dau printr-un jet de apa rece si se scurg. Intre timp se rade cascavalul si se framanta carnea din conserva. Intr-o cratita de pune uleiul cu delikatul. Se adauga pastele, carnea din conserva si cascavalul si se lasa la foc potrivit amestecand in continuu pana se topeste cascavalul.
Pofta buna!
Se servesc cat sunt calde!
Aceste prajiturele se pot consuma atat la micul dejun dar si atunci cand ai pofta de ceva dulce cu fructe. M-am inspirat de...
Desert prajituri cu fructe tropicaleInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii