Paste Carbonara

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

250 g paste (spagetti)
200 gr Kaizer
2 oua
1/2 cana de parmezan ras
3 linguri unt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se pune apa la fiert cu putina sa re si ulei. Cand apa clocoteste se pun spaghetele (de preferat sa nu se rupa caci se inmoaie imediat si "intra" in cratita). Concomitent intr-o tigaie cu putin ulei se prajesc cubulete de 1/2 cm de kaizer. Cand sunt rumene (dar nu tari sau arse) se scot pe un servet de hartie sa se scurga de grasime. Se bat ouale si se amesteca cu parmezanul ca sa fie o pasta ceva mai moale decit smantana. Cand pasta e gata, se strecoara dar nu se clateste. Cratita in care a fost pasta se lasa pe aragaz, eventual la foc foarte mic si se pune 1 lingura de unt ca sa o tapeteze.

Pasta, inca calda, se pune in cratita si se amesteca cu restul de unt in asa fel incat spaghetele sa fie "acoperite". Se adauga ouale si kaizerul si se mai amesteca putin.

Se servesc cu parmezan ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste Carbonara" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua
unt

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

adrienutz
•  05.05.2011 19:38:53

Nu leam gustat desi nu cred ca sunt atat de delicioase si as vrea sa aud si alte pareri ale oamenilor care au gustat.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste Carbonara