Ingrediente
● Barilla Fusilli |
● ceapa rosie |
● ciuperci 250g |
● carne tocata 250g |
● sare |
● piper |
● chilli (nu boia iute) |
● pasta de tomate 300g |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
30min
Se fierb pastele la foc mediu. Se taie ceapa marunt si se pune la calit 2-3 min in foarte putin ulei pana se rumeneste, dupa care se adauga 2-3 linguri de pasta de tomate si se amesteca. Se adauga carnea tocata si ciupercile taiate (nu intregi). Se amesteca pana se face carnea tocata dupa care se pune toata cutia de pasta de tomate.
Se adauga sarea piperul si chilli dupa gust
Se rade niste cascaval deasupra. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Paste Barilla Fusilli cu Sos Picant" nu uita sa ii faci un review.
Se adauga sarea piperul si chilli dupa gust
Se rade niste cascaval deasupra. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Paste Barilla Fusilli cu Sos Picant" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 03.07.2010 15:30:20
ar fi fost ideal daca la ceapa se mentiona 2 cepe medii sau orice altceva - ar fi ajutat in special incepatorii cum sunt si eu