Paste Barilla Fusilli cu Sos Picant

Postat pe: 15-06-2010
(1)

Ingrediente

Barilla Fusilli
ceapa rosie
ciuperci 250g
carne tocata 250g
sare
piper
chilli (nu boia iute)
pasta de tomate 300g

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se fierb pastele la foc mediu. Se taie ceapa marunt si se pune la calit 2-3 min in foarte putin ulei pana se rumeneste, dupa care se adauga 2-3 linguri de pasta de tomate si se amesteca. Se adauga carnea tocata si ciupercile taiate (nu intregi). Se amesteca pana se face carnea tocata dupa care se pune toata cutia de pasta de tomate.

Se adauga sarea piperul si chilli dupa gust
Se rade niste cascaval deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste Barilla Fusilli cu Sos Picant" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

catalinbv
•  03.07.2010 15:30:20

ar fi fost ideal daca la ceapa se mentiona 2 cepe medii sau orice altceva - ar fi ajutat in special incepatorii cum sunt si eu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste Barilla Fusilli cu Sos Picant