Inr-o olita (cea in care ati hotarat sa faceti sosul) puneti uleiul de masline si costita si lasati sa se parajeasca. Scoatem carnita si o asezam pe o farfurie.
Peste grasimea ramasa punem sosul de rosii, apa, usturoiul taiat, zaharul, sare si piper. Lasam sa fiarba pana cand sosul devine gros. Fierbem pastele in apa cu sare al-dente, le scurgem. Le clatim cu putina apa rece si le varsam in sosul de rosii. Se amesteca bine, se adauga costita, smantana si felurile de branza, pastrand din parsezan o manuta pentru servit. Se da totul la cuptor 10 minute. Se serveste cu parmezan deasupra alaturi de o salata verde.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii