Inr-o olita (cea in care ati hotarat sa faceti sosul) puneti uleiul de masline si costita si lasati sa se parajeasca. Scoatem carnita si o asezam pe o farfurie.
Peste grasimea ramasa punem sosul de rosii, apa, usturoiul taiat, zaharul, sare si piper. Lasam sa fiarba pana cand sosul devine gros. Fierbem pastele in apa cu sare al-dente, le scurgem. Le clatim cu putina apa rece si le varsam in sosul de rosii. Se amesteca bine, se adauga costita, smantana si felurile de branza, pastrand din parsezan o manuta pentru servit. Se da totul la cuptor 10 minute. Se serveste cu parmezan deasupra alaturi de o salata verde.
Pofta buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii