Se fierb pieptii de pui dupa care se dau la racit.In apa in care au fiert pieptii se fierb si pastele.Pieptii raciti se taie cubulete mici. Dupa ce pastele au fiert, se scurg de apa si se ung cu ulei si putina vegeta,acestea se pot servi si ca garnitura.
Cepele se taie marunt si se inabusesc,se adauga cubuletele de pui, se lasa 5 minute sa se rumeneasca si se adauga bulionul diluat cu apa.
Ouale se bat si se amesteca cu condimentele formand o pasta inchisa la culoare,si se prajesc ca pe omleta. Dupa care se adauga puiului,se condimenteaza dupa gust.
Sosul se adauga peste paste,se amesteca si se servesc calde...
POFTA BUNA!
Se poate servi alaturi de un pahar de Merlot rece
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu