Pasta a la Annie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga Paste
  • 4 oua
  • 2 Lg Cimbru
  • 2 Lg Busuioc
  • 1 Lg Rozmarin
  • 4 Lg bulion
  • 2 piepturi de pui
  • Vegeta
  • Sare
  • Piper
  • 2 Cepe

Mod de preparare

Se fierb pieptii de pui dupa care se dau la racit.In apa in care au fiert pieptii se fierb si pastele.Pieptii raciti se taie cubulete mici. Dupa ce pastele au fiert, se scurg de apa si se ung cu ulei si putina vegeta,acestea se pot servi si ca garnitura.

Cepele se taie marunt si se inabusesc,se adauga cubuletele de pui, se lasa 5 minute sa se rumeneasca si se adauga bulionul diluat cu apa.

Ouale se bat si se amesteca cu condimentele formand o pasta inchisa la culoare,si se prajesc ca pe omleta. Dupa care se adauga puiului,se condimenteaza dupa gust.

Sosul se adauga peste paste,se amesteca si se servesc calde...

POFTA BUNA!
Se poate servi alaturi de un pahar de Merlot rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Pandispan cu mere si budinca
3
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Dulceata de agrise
4
Placinte cu carne
5
Aperitive

Placinte cu carne

Placinte cu carne
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie