Se fierb pieptii de pui dupa care se dau la racit.In apa in care au fiert pieptii se fierb si pastele.Pieptii raciti se taie cubulete mici. Dupa ce pastele au fiert, se scurg de apa si se ung cu ulei si putina vegeta,acestea se pot servi si ca garnitura.
Cepele se taie marunt si se inabusesc,se adauga cubuletele de pui, se lasa 5 minute sa se rumeneasca si se adauga bulionul diluat cu apa.
Ouale se bat si se amesteca cu condimentele formand o pasta inchisa la culoare,si se prajesc ca pe omleta. Dupa care se adauga puiului,se condimenteaza dupa gust.
Sosul se adauga peste paste,se amesteca si se servesc calde...
POFTA BUNA!
Se poate servi alaturi de un pahar de Merlot rece
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii