Pasta a la Annie

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 punga Paste
4 oua
2 Lg Cimbru
2 Lg Busuioc
1 Lg Rozmarin
4 Lg bulion
2 piepturi de pui
Vegeta
Sare
Piper
2 Cepe

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se fierb pieptii de pui dupa care se dau la racit.In apa in care au fiert pieptii se fierb si pastele.Pieptii raciti se taie cubulete mici. Dupa ce pastele au fiert, se scurg de apa si se ung cu ulei si putina vegeta,acestea se pot servi si ca garnitura.

Cepele se taie marunt si se inabusesc,se adauga cubuletele de pui, se lasa 5 minute sa se rumeneasca si se adauga bulionul diluat cu apa.

Ouale se bat si se amesteca cu condimentele formand o pasta inchisa la culoare,si se prajesc ca pe omleta. Dupa care se adauga puiului,se condimenteaza dupa gust.

Sosul se adauga peste paste,se amesteca si se servesc calde...

POFTA BUNA!
Se poate servi alaturi de un pahar de Merlot rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pasta a la Annie" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua
pui

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pasta a la Annie