- fierbem pastele in apa cu sare cit scrie pe ambalajul lor
- intr-o tigaie punem uleiul cu rosiile taiate bucati si sucul lor si lasam sa fiarba fara capac cit timp fierbe pasta (in jur de 10 minute minim)
- adaugam pestele din conserva si amestecam pina se mai striveste apoi adaugam si fasolea si mai amestecam o data
- cind pasta e fiarta al dente o scurgem (si nu o clatim) si o varsam in tigaia cu sosul, amestecam si servim

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii