Spalati dovlceii si ii taiati in felii, le prajiti cu putin ulei si un catel de usturoi intreg si doar putin strivit cu lama cutitului.
Fierbeti pastele in apa sarata, atitea minute cit scrie pe ambalajul lor ca sa rezulte al dente, le curgeti si le varsati in tigaia cu dovleceii, Aruncati usturoiul si adaugati fasolea fiarta, scursa si spalata de apa in care a fost conservata (daca e din conserva).
Serviti cu sau fara brinza pecorino (parmezan sau alt cascaval) ras.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii