Orecchiete (Paste) cu Fasole Boabe si Dovlecel

Postat pe: 10-06-2011
(0)

Ingrediente

Pentru 2 portii:
230 gr fasole boabe fiarta
2 zucchine/dovlecei si jumatate
160 gr orecchiete (paste mici) ulei
sare
un catel de usturoi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Spalati dovlceii si ii taiati in felii, le prajiti cu putin ulei si un catel de usturoi intreg si doar putin strivit cu lama cutitului.

Fierbeti pastele in apa sarata, atitea minute cit scrie pe ambalajul lor ca sa rezulte al dente, le curgeti si le varsati in tigaia cu dovleceii, Aruncati usturoiul si adaugati fasolea fiarta, scursa si spalata de apa in care a fost conservata (daca e din conserva).

Serviti cu sau fara brinza pecorino (parmezan sau alt cascaval) ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Orecchiete (Paste) cu Fasole Boabe si Dovlecel" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Orecchiete (Paste) cu Fasole Boabe si Dovlecel