Se trage pieptul de pui in ulei (eu l-am fiert putin inainte, dar nu e absolut necesar) se adauga morcovul si ardeiul pana se inmoaie partial (morcovul ramane putin crocant). Se pune sare.
Se adauga mierea, sosul de soia si sucul de lamaie si se lasa sa faca spuma cam 30 de secunde. Se adauga noodles-ii fierti conform instructiunilor si semintele de susan.
Se amesteca bine si se mai tine cateva secunde pe foc.
Coriandrul se presara inainte de servire.
Cantitatile sunt pentru 2 portii.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii