Intr-un robot de bucatarie maruntiti branza (se poate si razali). Puneti apa si 1/2 lingurita de sare apoi aduceti la fierbere. Adaugati macaroanele si fierbetile cu 2 minute mai putin decat timpul recomandat de pe pachet. Incalziti laptele intr-o cratita.
Intr-o alta cratita la foc mic topiti untul si adaugati faina amestecand continuu cu un tel timp de maxim un minut. Adaugati laptele si continuati sa amestecati pana cand acestea se combina fara cocolase. Puneti mustarul, nucsoara, cimbrul, sarea si cayenne.
Cand sosul s-a ingrosat adaugati puree-ul de dovleac iar cand acesta este fierbinte opriti focul. Puneti branza in sos si incorporati bine pana cand acesta devine gros si cremos. Strecurati pastele, turnati sosul peste ele si amestecati.
Este optional sa le transferati intr-o vas de sticla termorezistent, presarati pesmet, cele 2 linguri de branza mix si lasati in cuptor care a fost preincalzit la timp de 190 c (gaz5) timp de 6-10 minute. Serviti imediat.
Aceasta reteta poate fi meniul principal (5 portii) sau garnitura (10 portii).
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii