Tocam marunt usturoiul ardeiul iute si tulpinile de la frunzele de sfecla.
Punem intr-un wok, la calit, usturoiul, ardeiul iute si uleiul de masline
Dupa 3 minute adaugam tulpinile de sfecla si le calim 5 minute. Apoi adaugam frunzele pe care coacem tot 5 minute. Intre timp punem linginele la fiert. Dupa ce s-au fiert le strecuram pentru a le scurge de apa si le adaugam in wok. Punem deasupra sosul de soia si le mai coacem 2 minute.
Radem parmezan pe deasupra si sunt gata pentru a fi servite. Pofta buna.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii