Linguine Integrale cu Frunze de Sfecla Mangold

Complexitate
redusa
Linguine Integrale cu Frunze de Sfecla Mangold

Ingrediente

  • 250 g linguine integrale
  • 2 legaturi frunze de mangold
  • 1 capatina usturoi
  • ulei de alune
  • sos de soia
  • 2 ardei iuti

Mod de preparare

Tocam marunt usturoiul ardeiul iute si tulpinile de la frunzele de sfecla.
Punem intr-un wok, la calit, usturoiul, ardeiul iute si uleiul de masline

Dupa 3 minute adaugam tulpinile de sfecla si le calim 5 minute. Apoi adaugam frunzele pe care coacem tot 5 minute. Intre timp punem linginele la fiert. Dupa ce s-au fiert le strecuram pentru a le scurge de apa si le adaugam in wok. Punem deasupra sosul de soia si le mai coacem 2 minute.

Radem parmezan pe deasupra si sunt gata pentru a fi servite. Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)