Lasagne la cuptor

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

200 g aluat de taitei (sau foi de lasagna din comert)
untura pentru uns tava
200 g de carne tocata de vita
o ceapa
un catel de usturoi
sare
piper
oregano
maghiran
doua foi de dafin maruntite
250 ml suc de rosii
300 g de cas (cascaval)
200 ml smantana

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Ceapa se taie marunt, usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu carnea tocata. Se pune intr-o tigaie si se prajeste putin amestecand. Adaugam condimentele si 150 ml suc de rosii si 100 ml de smantana. Amestecam si lasam sa scada putin. Punem apoi deoparte sa se raceasca. Luam o tava dreptunghiulara cu peretii mai inalti, o ungem si aranjam o foaie de lasagna, un strat de umplutura de carne, felii subtiri de cas si tot asa pana incheiem cu o foaie de lasagna. Batem intr-un castronel sucul de rosii ramas cu smantana ce-o mai avem si cu restul de cas ras si compozitia rezultata o punem pe deasupra ultimei foi. Se da la cuptor cam 30-40 de minute. Se serveste cu busuioc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Lasagne la cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Lasagne la cuptor