Intr-o tigaie, calim ceapa tocata in uleiul incalzit, adaugam morcovul dat prin razatoare, lasam sa se caleasca 2 -3 min impreuna.
Dovlecelul il curatam si taiem cubulete, adaugam peste morcovi, o cana de apa, condimente dupa gust si lasam sa fiarba pana ce se inmoaie dovlecelul, adaugam rosiile, verdeturile tocate.
Amestecam si mai lasam 3 min pe foc.
Sos bechamel-intr-o cratita, topim untul, adaugam faina, lasam 1 min, amestecand continuu, adaugam laptele cald, condimente dupa gust si amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o crema.
Intr- o tava, adagam sos de dovlecel-cascaval ras-foi de lasagna-sos bechamel-sos de dovlecel-felii de cas-cascaval ras-foi de lasagna-repetam pana ce terminam ingredientele.
Ultimul strat sa fie de foi de lasagna si cascaval ras.
Dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii