Intr-o tigaie, calim ceapa tocata in uleiul incalzit, adaugam morcovul dat prin razatoare, lasam sa se caleasca 2 -3 min impreuna.
Dovlecelul il curatam si taiem cubulete, adaugam peste morcovi, o cana de apa, condimente dupa gust si lasam sa fiarba pana ce se inmoaie dovlecelul, adaugam rosiile, verdeturile tocate.
Amestecam si mai lasam 3 min pe foc.
Sos bechamel-intr-o cratita, topim untul, adaugam faina, lasam 1 min, amestecand continuu, adaugam laptele cald, condimente dupa gust si amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o crema.
Intr- o tava, adagam sos de dovlecel-cascaval ras-foi de lasagna-sos bechamel-sos de dovlecel-felii de cas-cascaval ras-foi de lasagna-repetam pana ce terminam ingredientele.
Ultimul strat sa fie de foi de lasagna si cascaval ras.
Dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos.
Opt pancakes delicioase...o reteta excelenta, o recomand cu mare drag! Eu le-am mangaiat cu gem de capsuni cu ciocolata si...
Clatite americane cu iaurtDulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
Comentarii