Intr-o tigaie, calim ceapa tocata in uleiul incalzit, adaugam morcovul dat prin razatoare, lasam sa se caleasca 2 -3 min impreuna.
Dovlecelul il curatam si taiem cubulete, adaugam peste morcovi, o cana de apa, condimente dupa gust si lasam sa fiarba pana ce se inmoaie dovlecelul, adaugam rosiile, verdeturile tocate.
Amestecam si mai lasam 3 min pe foc.
Sos bechamel-intr-o cratita, topim untul, adaugam faina, lasam 1 min, amestecand continuu, adaugam laptele cald, condimente dupa gust si amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o crema.
Intr- o tava, adagam sos de dovlecel-cascaval ras-foi de lasagna-sos bechamel-sos de dovlecel-felii de cas-cascaval ras-foi de lasagna-repetam pana ce terminam ingredientele.
Ultimul strat sa fie de foi de lasagna si cascaval ras.
Dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe aici am preluat aceasta reteta. Au fost tare bune briosele, iar eu am adaugat si ciocolata in interior.
Desert briose de vanilie cu ciocolata in interiorO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii