Pregatim aluatul de ravioli, amestecand toate ingredientele pana ajungem la un rezultat suplu si nelipicios, il asezam in folie alimentara si il dam la frigider pentru 1 ora. Intre timp pregatim umplutura, dezosam pulpele de pui, taiam carnea foarte fin. Taiam in rondele fine prazul. Tocam mararul.
Incingem cele 2 linguri de ulei intr-o tigaie, asezam carnea si prazul. Lasam pe foc pana cand carnea isi schimba culoarea si prazul este bine inmuiat. Dam deoparte, amestecam cu mararul tocat si asezonam dupa gust, condimentam cu ghimbir si lasam sa se racoreasca.
Pregatim supa de pui din toate ingredientele, lasam sa scada cam un sfert din lichid, retragem oasele de pui, lasand o supa clara si frumos galbuie.
Scoatem aluatul din frigider, intindem cu ajutorul ruloului sau a masinii de paste o banda lunga, o impartim in doua, asezam din loc in loc umplutura pe una din benzi, acoperim cu cealalta si presam in jurul carnii. Taiam in forma de triunghi sau rotund cu ajutorul unui pahar.
Asezam supa pe foc si cand da in clocot dam drumul pastelor in ea. Cand toti ravioli sunt fierti ei sunt la suprafata supei, inchidem focul si dam deoparte si acoperim.
Servim fierbinte in farfurii adanci un fond de supa si 1-2 kreplach.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii