Pastele gnocchetti se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, iar separat se pregateste sosul.
Asadar, se curata, se spala si se taie ceapa, tija de telina si morcovii. Apoi, intr-o tigaie se pune ulei de masline, iar cand acesta e incins, se pun toate legumele amintite mai sus. Legumele se lasa o idee la calit.
Pana se calesc legumele, pastravul se taie bucatele. Apoi, bucatelele se pun peste legume. Dupa, se pune peste si vinul si se sezoneaza cu sare si piper.
Se pune capacul peste tigaie si se lasa totul la fiert, pana vinul scade aproape total.
Cand pastele gnocchetti sunt fierte, se scurg de apa si se amesteca cu sosul de mai sus.
La sfarsit, se pune cimbrisorul proaspat taiat.
Pastele gnocchetti sunt perfecte calde.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaUn dulce simplu și super apreciat în familia noastră!
Plăcintă cu brânză dulce și stafideMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii