Fusilli tricolori picanti cu surimi

Postat pe: 17-08-2018
(0)

Ingrediente

150 g fusilli tricolore
4-5 batoane de surimi
1/2 lime
1/2 ardei verde gras
4-5 rosii cherry
1/2 ardei iute rosu
sare
ulei de masline cu aroma de busuioc

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

2 portii

Se pune la fiert apa cu sare, iar cand da in clocot, se scufunda fusilli si se lasa sa fiarba 10 minute, dupa care se scurg si se trec sub jet de apa rece. Se lasa sa se scurga bine.
Batoanele de surimi se taie in bucati mai mici si se prajesc numai cateva secunde, pe toate fetele, in ulei incins. Se scot pe o farfurie si se stropesc cu un pic de suc de lime. Se amesteca fusilli tricolore cu surimi prajit, cu rosiile taiate in sferturi, ardeiul gras verde in rondele subtiri si ardeiul iute in rondele curatate de samburi.

Se stropeste totul cu un dresing de ulei de masline cu aroma de busuioc si suc de lime!
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Fusilli tricolori picanti cu surimi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fusilli tricolori picanti cu surimi