Fusilli cu pui, legume si branza de burduf, in lapte

Postat pe: 26-11-2017
(0)

Ingrediente

1 buc piept de pui
3 lg ulei de floarea soarelui
1 ardei gras galben
1 gogosar
1 ardei gras verde
1 ceapa rosie
2 buc ardei iute bulgaresc (dar care nu era iute :)) )
1/2 lgt sare
1/2 lgt piper macinat
1/2 lgt chimion macinat
4-5 catei de usturoi
900 ml lapte
300 g paste fainoase (fusilli)
200 g branza de burduf
felii de cascaval

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Se spala pieptul de pui, apoi se sterge cu prosoape absorbante. Se taie in cubulete potrivite.

Ardeii se spala si se taie fasii. Ceapa se curata si se taie julienne. Ardeiul iute se taie rondele.

Intr-o cratita se pune uleiul la incins si se adauga carnea. Se lasa pana se albeste bine, apoi se scoate pe o farfurie. Se adauga legumele, se amesteca si se lasa pana se inmoaie putin. Se adauga carnea si condimentele, inclusiv usturoiul taiat feliute. Se amesteca din nou si se lasa cateva minute pe foc.

Se toarna laptele, apoi pastele fainoase. Se amesteca usor si se acopera cratita si se lasa la foc mic timp de 15 minute. Se verifica daca sunt fierte pastele, se mai lasa putin, dupa care se adauga branza de burduf. Se omogenizeaza, se potriveste de sare dupa gust, apoi se stinge focul. Se adauga deasupra feliile de cascaval. Se lasa acoperita cratita pana in momentul servirii.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fusilli cu pui, legume si branza de burduf, in lapte" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fusilli cu pui, legume si branza de burduf, in lapte