Se spala pieptul de pui, apoi se sterge cu prosoape absorbante. Se taie in cubulete potrivite.
Ardeii se spala si se taie fasii. Ceapa se curata si se taie julienne. Ardeiul iute se taie rondele.
Intr-o cratita se pune uleiul la incins si se adauga carnea. Se lasa pana se albeste bine, apoi se scoate pe o farfurie. Se adauga legumele, se amesteca si se lasa pana se inmoaie putin. Se adauga carnea si condimentele, inclusiv usturoiul taiat feliute. Se amesteca din nou si se lasa cateva minute pe foc.
Se toarna laptele, apoi pastele fainoase. Se amesteca usor si se acopera cratita si se lasa la foc mic timp de 15 minute. Se verifica daca sunt fierte pastele, se mai lasa putin, dupa care se adauga branza de burduf. Se omogenizeaza, se potriveste de sare dupa gust, apoi se stinge focul. Se adauga deasupra feliile de cascaval. Se lasa acoperita cratita pana in momentul servirii.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPentru aceasta reteta m-am inspirat de pe blogul Retetecalamama
Prajitura cu mere si gutuiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii