Fetuccini Carbonara

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Aluatul:
1 ou
faina cit cuprinde
putina apa
sare
Sosul:
1 ceapa calita
50 ml smintina
100 gr parmezan ras
100 gr panceta facuta crisp in tigaie si taiata in bucatele
2 galbenuse de ou
sare
piper
nucusoara

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
1 ou+ faina+ apa+sare/ aluatul se framinta, se lasa la cald 30 minnute

Se trece prin masina pina obtinem o foaie subtire, apoi se trece prin parte masinii care face fetuccini. Se lasa la uscat 15-30 minute, eu nu am uscator de pasta asa ca am folosit un umeras.

Aveti nevoie de un sos facut din:
1 ceapa calita
50 ml smintina
100 gr. parmezan ras
100 gr. panceta facuta crisp in tigaie si taiata in bucatele
2 galbenuse de ou
sare, piper, nucusoara

Se fierb fetuccini cam 5 minute in apa cu sare, se scurg si se amesteca cu sosul.
Se presara deasupra verdeata si parmezan si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Fetuccini Carbonara" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

stefy
•  13.02.2009 21:41:26

panceta=un fel de bacon
fetucini=paste lungi si mai groase

gusti
•  02.07.2008 21:20:42

ce-s alea panceta si fetucini

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fetuccini Carbonara