Fetuccini Carbonara

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Aluatul:
1 ou
faina cit cuprinde
putina apa
sare
Sosul:
1 ceapa calita
50 ml smintina
100 gr parmezan ras
100 gr panceta facuta crisp in tigaie si taiata in bucatele
2 galbenuse de ou
sare
piper
nucusoara

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
1 ou+ faina+ apa+sare/ aluatul se framinta, se lasa la cald 30 minnute

Se trece prin masina pina obtinem o foaie subtire, apoi se trece prin parte masinii care face fetuccini. Se lasa la uscat 15-30 minute, eu nu am uscator de pasta asa ca am folosit un umeras.

Aveti nevoie de un sos facut din:
1 ceapa calita
50 ml smintina
100 gr. parmezan ras
100 gr. panceta facuta crisp in tigaie si taiata in bucatele
2 galbenuse de ou
sare, piper, nucusoara

Se fierb fetuccini cam 5 minute in apa cu sare, se scurg si se amesteca cu sosul.
Se presara deasupra verdeata si parmezan si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fetuccini Carbonara" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

stefy
•  13.02.2009 21:41:26

panceta=un fel de bacon
fetucini=paste lungi si mai groase

gusti
•  02.07.2008 21:20:42

ce-s alea panceta si fetucini

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fetuccini Carbonara