Farfalle cu Sos de Cascaval, la Cuptor

Postat pe: 29-05-2012
(0)

Ingrediente

500 g farfalle
500 ml lapte
200 g cascaval ras
100 g branza telemea
sfaramata
40 g faina
25 g unt
sare
piper, proaspat macinat
cascaval ras pentru presarat deasupra
unt pentru vas

Mod de preparare

Ungeti cu unt un vas termorezistent.
Fierbeti pastele al dente in apa clocotita usor sarata si scurgeti.
Caliti usor faina in untul topit, stingeti cu lapte si lasati pe foc mic, amestecand continuu pana incepe sa se ingroase.

Dati deoparte si inglobati imediat branza telemea si cascavalul, amestecand bine.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Asezati straturi alternative de paste si sos pana terminati ingredientele, avand grija ca ultimul strat sa fie de sos.

Presarati generos cascaval ras.
Dati la cuptorul incins pana ce cascavalul prinde deasupra o crusta frumos aurita.
Serviti imediat, cat sunt fierbinti, dar sunt la fel de bune si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Farfalle cu Sos de Cascaval, la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Farfalle cu Sos de Cascaval, la Cuptor