Farfalle cu Dovlecei si Migdale

Postat pe: 29-07-2011
(1)

Ingrediente

250 g paste fainoase- farfalle, fierte
2 cani dovlecel ras
1 ceapa, tocata marunt
1- 2 catei de usturoi tocat
1 cana sos de rosii
2 lingurite ulei de masline
1/4 lingurita maghiran
1/4 lingurita ardei iute
optional
1/4 lingurita rozmarin uscat
1/2 lingurita zahar
1/4 cana migdale tocate sau fulgi de migdale
sare
piper

Mod de preparare

Caliti in uleiul incins ceapa, usturoiul si dovlecelul, amestecand mereu, pana cand dovlecelul este moale.
Adaugati sosul tomat si restul ingredientelor- maghiranul, ardeiul iute, optional, rozmarinul, zaharul- si lasati sa fiarba 10 min, la foc mic, amestecand continuu.

La sfarsit sarati si piperati, dupa gust. Intre timp, fierbeti pastele conform cu instructiunile de pe pachet si scurgeti.

Serviti cat este cald, fie simplu- farfalle cu sos, fie portionati in farfurii pastele, turnati sosul peste ele si presarati deasupra migdalele tocate sau feliate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Farfalle cu Dovlecei si Migdale" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

adi
•  04.08.2011 21:36:56

Arata grozav ... Felicitari!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Farfalle cu Dovlecei si Migdale