Farfalle cu Dovlecei si Migdale

Complexitate
redusa
Farfalle cu Dovlecei si Migdale

Ingrediente

  • -250 g paste fainoase- farfalle, fierte
  • -2 cani dovlecel ras
  • -1 ceapa, tocata marunt
  • -1- 2 catei de usturoi tocat
  • -1 cana sos de rosii
  • -2 lingurite ulei de masline
  • -1/4 lingurita maghiran
  • -1/4 lingurita ardei iute
  • optional
  • -1/4 lingurita rozmarin uscat
  • -1/2 lingurita zahar
  • -1/4 cana migdale tocate sau fulgi de migdale
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Caliti in uleiul incins ceapa, usturoiul si dovlecelul, amestecand mereu, pana cand dovlecelul este moale.
Adaugati sosul tomat si restul ingredientelor- maghiranul, ardeiul iute, optional, rozmarinul, zaharul- si lasati sa fiarba 10 min, la foc mic, amestecand continuu.

La sfarsit sarati si piperati, dupa gust. Intre timp, fierbeti pastele conform cu instructiunile de pe pachet si scurgeti.

Serviti cat este cald, fie simplu- farfalle cu sos, fie portionati in farfurii pastele, turnati sosul peste ele si presarati deasupra migdalele tocate sau feliate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc