Farfalle cu carnati in sos de rosii

Postat pe: 15-04-2016
(0)

Ingrediente

250 g paste farfalle
3 l apa
sare
doi carnati oltenesti
doua linguri ulei
4 linguri pasta de tomate
4 catei de usturoi
250 ml apa
o jumatate de lingurita de boia de ardei dulce
busuioc uscat
oregano uscat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Se pun apa cu sarea intr-o cratita la foc si cand apa clocoteste se adauga pastele. Se continua fierberea conform timpului indicat pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera cu un capac.

Se taie carnatii in feliute si se prajesc intr-o tigaie cu doua linguri de ulei. Se adauga pasta de tomate, usturoiul curatat de foi, spalat si feliat, boiaua de ardei dulce, ierburile aromatice si apa si se amesteca, lasandu-se in continuare la foc pana cand se leaga sosul.

Se clatesc pastele cu apa rece si se scurg intr-o sita., apoi se pot servi cu sosul cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Farfalle cu carnati in sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Farfalle cu carnati in sos de rosii