Galuscutele se fierb in apa cu sare, se strecoara.
Se pune la incalzit rama si se pun in el galustile si se tine 1-2 minute pe foc, dupa care se toarna intr-un vas uns cu rama. Laptele il punem sa se incalzeasca si punem in el si mierea de albine sa se topeasca si asa il punem peste galuscute si se da la cuptor pana scade de pe el laptele si deasupra se rumeneste un pic.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO salata usoara si cu gust de busuioc, ideala pentru o masa intr-o zic alda de vara sau pentru cei ce tin dieta.
Salata cu tonNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii