Cochilii cu zarzavat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cochilii 400 g
  • mazare 300g
  • unt 30 g
  • fasole verde 200 g
  • vanata 1 buc
  • rosii 3 - 4 buc
  • ceapa 1 / 2
  • telina 1 / 4
  • cub de supa
  • ulei de masline 2 linguri
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Se curata si se spala zarzavaturile, apoi se taie vanata cubulete, rosiile , fasolea si telina bucatele. Se taie ceapa lamele subtiri, se rumenesc in unt si ulei, se adauga zarzavaturile, se amesteca si se toarna cate putina supa calda pana ce zarzavatul fierbe. In ultimul moment se adauga patrunjelul verde tocat. Se fierb cochiliile al dente, se strecoara si se condimenteazacu sosul de zarzavat si cu mult cascaval ras.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc